Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Skvělé, karma !!!!!!!!!!!!!!!!!

8 4
možnosti
PK

P95a15v87e91l 83K54u30l42a

23. 2. 2015 18:13

Souhlas do posledního písmene R^

7 5
možnosti
MT

Evropska Unie je inzenyrsky projekt nebo experiment, ktery se nekdy po 1990 zcela vymkl kontrole a octl na slepe vetvi vyvoje. A tim znici evropske staty jak je zname.

5 5
možnosti
Foto

Evropa je kontinent. Kontinent nemůže selhat. Pokud jste myslel EU, pak to není Evropa. Rozhodně.

8 11
možnosti
MB

"Rusko, jsi k smíchu! S tebou se vůbec bavit nebudeme...protože už nepotřebujeme"  Tak tohle slýchalo Rusko od samolibých parťáků (USA-EU) dost často. 

Evropa ztratila schopnost vidět věci reálně a přestala vnímat potřebu situaci projednávat se zainteresovanými stranami (což vzhledem k národnostní struktuře Ukrajiny je i Rusko).

Nedivím se, že se Rusko zase jednou ozvalo. Není mi to moc příjemné...ale nedivím se tomu.

15 17
možnosti
Foto

postavte si na jednu stranu nevyžádání souhlasu Moskvy s tím, co chtějí Ukrajinci dělat se svou zemí a s kým se chtějí paktovat (!!!) a na druhou stranu okupaci ukrajinského území ruskými hordami jak na Krymu, tak na východní Ukrajině... mě z toho prostě vychází, že se to Moskvě nemuselo líbit, ale řešit to okupací mi přijde neadekvátní, ale možná jenom proto, že nejsem Rus, ti to vidí zřejmě odlišně a své "nároky" rádi uplatňují v sousedních zemích se zbraní v ruce...

18 3
možnosti
Foto

Karma!

O tom, že akce Kremlu byla připravovaná už od roku 2008, ne-li dříve, lze najít stopy. Otázka je, co dělaly tajné služby.

R^

8 6
možnosti
MB

Jj...tajný plán Kremlu jak si na západní hranici vytvořit místo spřáteleného národa úhlavního nepřítele...

Hmmm...mazané;-D

9 5
možnosti
JN

Karma za výstižný nadpis ;-D

5 2
možnosti
Foto

Nemohu jinak, než: KARMA.

9 3
možnosti

Ruský deník Novaja gazeta získal přístup k tajným dokumentům, z nichž vyplývá, že Moskva plánovala intervenci na Ukrajině celé týdny před tím, než svržený prezident Viktor Janukovyč opustil zemi. Cílem ruské strategie mělo být od začátku rozdělení Ukrajiny. V rozhovoru pro rádio Echo Moskvy to prozradil šéfredaktor listu Novaja gazeta Dmitrij Muratov. Jeho noviny mají dokumenty zveřejnit ve středečním vydání.

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/zive-pondeli-23-unora-ukrajina-rusko-separatiste/r~e45d70e0b84611e4b98c002590604f2e/

10 1
možnosti
GK

JPP, nic vic nic min :-P

1 5
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer