Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Takže právo nedokáže vymáhat ani UK, ani Francie, ani Švédsko. Myslím, že pokud to nezvládnou oni, tak nejen, že my ne, ale možná ani nikdo. Takže to beru jako nerealitické pro ČR a tím pádem jsem proti imigraci.

10 0
možnosti
VJ

My bychom se měli hlavně zasadit o to, aby žádní uprchlíci nebyli. Například tím, že nebudeme rozvracet relativně stabilní diktatury na blízkém východě a severu Afriky jen proto, že někam chceme exportovat náš pohled na svět a ještě si z toho udělat byznys (banky a zbrojaři).

Autor měl spíše na mysli imigranty. Tam opět platí, že čím stabilnější bude jejich země, tím jich půjde méně sem. Nelze si myslet, že když si koupíme jejich vládce, aby nám za levno prodávali suroviny, že se to nevyboulí jinde. :-/

3 0
možnosti
JH

J50a77n 87H48l69e33d37í64k

15. 12. 2014 22:50

autor je naivní snílek, který věří, že muslím poslechne rozkazu nevěřícího psa, t.j. Evropana, vždyť Mohamed určil, že Pánem bude muslím a otrokem křesťan--- a přes to nejede vlak. --- Autor silně podceňuje jiné Evropany, s nimiž žijí desítky až stovky tisíc muslímů už delší dobu, a NIKDO NIKDE si neví s muslímy rady !!! Česky ani dějepis se učit nebudou, čeština je na vyhynutí a učit se, že Španělé vyhnali muslímské Maury, že generál Sobiesky vyhnal Turky z Rakouska, Maďarska---URČITĚ MUSLÍMY POVZBUDÍ,a určitě zkrotnou, --jak může vzdělaný tvor tvrdit něco jiného než říká 95% národa--- NIKDY nepochopím, vždyť si záměrně pěstuje sebeklam a báchorku vydává za fakta.

Osvobodit Evropu od jedů Islámu se už nepovede, bojovníků je málo, ztloustli a zlenivěli !

15 0
možnosti
KC

Kdyby jenom to, oni ještě zhloupli a zženštili.

4 0
možnosti
ZH

Milý autore, jistě máte dobré srdce, ale jste mimo. Ti lidé se nedají v demokracii kontrolovat kontrolovat. Vemte si dneska toho blba v Austrálii, a takových jsou v EU už tisíce. Zatím zakládají "jen" zločinecké gangy, ale neexistuje právní možnost je vyhnat. Vím očem mluvím, tady v Brémách je arabský rodinnný gang, který má okolo 1200 členů, znichž asi 780 bylo nejméně jednou před soudem. (Zbytek je nezletilý). A nikdo neví jak se jich zbavit, Dachau se znovu otevřít nikdo ZATIM neodváží. :-/

16 0
možnosti
JH

J61a74n 45H93l14e55d47í16k

15. 12. 2014 22:53

ano, souhlas,- jen aby Dachau vbrzku nesloužil na "převýchovu" domorodých Němců.

1 0
možnosti
RS

Myslim, ze autor dava hrusky s jabkama do jednoho kose. Jedna se totiz o dva druhy migrantu. Vetsina prijde z ekonomickych duvodu. Proste rodice nekde v Africe se svymi 14 ratolestmi se nemohou uzivit. Tak hura do Evropy. Kdyz se podivame na fotografie lodi se kterymi prichazeji je to vetsina mladych muzu. Je nesmysl, ze by vetsina jich byla ohrozena. A potom skutecne jsou to uprchlici napriklad pred valkou. Tem je treba pomoci. Napriklad tim ze se nasmeruji nekam, kde se budou lepe citi, jako u nas.

6 0
možnosti
JR

J77a12r95a 53R66a38n69k

24. 2. 2015 6:20

After initial vetting by UNHCR, Syrian refugees who want to resettle in the United States must be interviewed by officers of the Department of Homeland Security at US diplomatic facilities in Amman, Jordan or Istanbul, Turkey. That leaves out a million Syrians who have fled to Lebanon and large populations in Iraq and Egypt. Richard said lack of space and security concerns have kept the United States from interviewing Syrian refugees at the US Embassy in Beirut but that US officials are looking at the possibility of setting up a refugee vetting operation in the Kurdish region of northern Iraq.

UNHCR seeks to identify the most vulnerable candidates, Richard said. “By Dec. 15, we had 10,000 referrals from UNHCR and they are coming in at 1,000 to 1,500 a month.”

Asked how many of those referred would be accepted, Richard said, “I think most” because they are likely to meet the United State's definition of a refugee as someone fleeing persecution or threats because of race, ethnicity, religion, political beliefs or membership to a particular social group.

Refugees must also pass medical and security checks. “The last part has been tricky in the past,” Richard said, but added that it is not likely to be a major problem with the Syrians referred by UNHCR. She said she expected them to comprise mostly widows with children, the elderly and people with medical conditions. “It will be fairly clear that they are not terrorists bent on harming Americans,” she said.

Read more: http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2014/12/us-syrian-refugees-accept-thousands-resettlement.html##ixzz3SdXgYfbl

0 0
možnosti
MP

Jen pro ilustraci: v ČR žije cca 60 000 Vietnamců. Nevšiml jsem si, že by chtěli znásilňovat místní kulturu masovou výstavbou buddhistických či taoistických klášterů. V Německu už se muslimské mešity počítají na stovky. Nechápu, proč před tím v Bruselu zavírají oči. Snad aspoň pro jednou bude naše tradiční česká opatrnost a vychcanost k něčemu dobrá... :-/

7 0
možnosti
JH

J56a94n 91H97l39e35d40í18k

15. 12. 2014 22:57

Vietnamci NEJSOU výhrou v lotérii, žijí ze šmeliny a z prodeje drog ! Ze psů vaří telecí medailonky a tatarské bifteky. To je teda velký zisk, ale ne český !!

2 2
možnosti
RK

Ostěhuj se tam a pomáhejte tam a netajej sem muslimy budeme se jednou divit.

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
KL

Nikde jsem se nedočetla,kolik uprchlíků přijmou USA,které jsou ve velké míře zodpovědné za rozvracení těchto zemí.Pokud má EU přijmout 100 000 uprchlíků,tak zbytek ať si vezmě USA.

1 5
možnosti
JR

J68a47r87a 16R92a23n32k

16. 12. 2014 5:55

Vazena, vse najdete na netu, Kanada uz ma 1.500, ale s tim byste nesouhlasili u nas doma, protoze mezi temi prvnimi jsou i ti, kteri by definitvne nebyli uznani, protoze jsou homos' gay's a tak ruzne...kdy uz konecne uznate, ze se nedo muze narodit jinak....

0 1
možnosti
AJ

pokud jich přijmete 10-20, OK. Ale pokud nám jich sem EU pošle třeba 10T, tak je policie i stát bez šance ... .

9 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer