Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

kááármáá kááármáááá pro autora

12 5
možnosti
PR

P98a61v34e87l 77R23y74s

18. 3. 2014 17:45

V podstatě chcete odsoudit postup Ruska včele s Putinem v Krymské krizi. V tom bych s vámi i souhlasil.

Ale ta ironie je samoúčelná a je jí až příliš. Srovnání se Sudetami taky není na místě, uplně jiná situace, jiné postoje evropských mocností, jiná ekonomická a vojenská východiska.

6 3
možnosti
JM

No nevím. V historii srovnávání se s Československem v dnech Mnichovské zrady a následném zabrání Sudet (a že se tento příměr pravidelně opakoval v mediích co měsíc). Je příměr s Krymu  nejblíže.

1 3
možnosti
JH

J10a48n 28H33l38e79d43í42k

18. 3. 2014 17:41

PUTIN si nastartoval zabírací éru vládnutí, kdo co bude následovat ??

Putinova vojska tak zajistí hospodárným stylem světový mír:: když se všude rozlezou, ztratí se nepřátelské území, tak to řekl ve Válce s mloky Karel Čapek.

12 2
možnosti

nechapu, proc furt nekdo srovnava hrusky a jablka. Sice maj obe stopku a pecky, ale jinak jde o ruzne ovoce

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma.R^:-)

15 3
možnosti

Trapné a hloupé přirovnání.

Je vidět, že nemáte vůbec žádné představy o Okupaci Českoslovanska nacistickým Německem. Chtěl bych vás vidět, jak svoje hloupé přirovnání vysvětlute lidem, kterým Němci popravili rodiče, nebo někoho jiného z rodiny. Hitlera vítali Sudeťaci a někteří z nich, taky  aktivně spolupracovali s gestapem!

Občané Krymu se pouze chtěli vrátit domů, tam, kam Krym historicky patří!Rv

8 24
možnosti
MK

Sudety anebo Krym, kde je rozdíl? :-)

8 3
možnosti
JH

Měl jsem dojem, že na rozdíl od situace u nás v roce 1989 měli Ukrajinci už 20 let demokracii, kdy se vlády obvykle mění ve volbách a nikoliv pod tlakem aktuálně shromážděného davu.

5 0
možnosti
VR

Asi jste nezaregistroval, že se zákony Ukrajiny za roky vlády Janukovyče dost podstatně změnily ve prospěch posílení moci Janukovyče.

3 0
možnosti
Foto

Nikde není psáno, že Ukrajina ještě v občanské válce neskončí. EU s USA se podíleli na svržení legální a legimní vlády a k moci dosadili jakousi nelegitimní polofašistickou "vládu", kterou nenapadlo nic jiného než zakázat ruský jazyk.

Počítám, že východní část Ukrajiny bude chtít k Rusku též a o koho se Kyjevská "vláda" bude opírat, Bůh suď (jak jsem ateistou).

Počítám, že se tam mezi sebou začnou o moc rvát nacionalisté všeho druhu a krev tam ještě poteče.

8 18
možnosti
JN
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer