Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Í

í-mejlka

6. 1. 2012 9:32
Víte ..

Z čistě osobních důvodů chodím už řadu měsíců každý den do práce ty tři kilometry po Vinohradské pěšky. Takže mám spoustu příležitostí pozorovat řidiče, jak /ne/používají blinkry. A podle mého, a zcela soukromého, názoru musí existovat celá řada automobilů, které prostě blinkry nemají! :-)

2 0
možnosti
Í

í-mejlka

6. 1. 2012 9:40
Re: Víte ..

Propána - a když to teď domýšlím do konce - pokud ta auta nemají blinkry, mají vůbec jejich řidiči .. ??

4 0
možnosti
J

jonas3

6. 1. 2012 9:18
Paráda, karma!

Doufám, že si to přečte i pár zastydlých magorů a v rámci vylepšení svého sex appealu začnou tu žlutooranžovou zbytečnost na autě používat!

2 0
možnosti
WG

marwill

6. 1. 2012 8:59
:-)

Pěkné. Sice jsou země, kde se jezdí daleko slušněji než u nás a ani se tolik nebliká, ale u nás je to něco jiného. Kolikrát si říkám - má to rozbitý nebo je jen línej to zapnout? Nebo já jsem něco víc a tak nepotřebuju blikat? Ale když se podíváte kolem sebe a poskládáte si tyto malé střípky podobného chování a hlavně dodržování toho, co by se nělo dodržovat, moc dobře to vypadat nebude. A to je smutné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer