Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

r_o_s

28. 5. 2010 7:58
...trošku trapas.....

Studenti: Jen hlupec může tvrdit štředoškoláci si vydělávají na své vzdělání. To jsem se fakt zasmál. Možná nějaký šikula ve třetím čtvrtém ročníku stvořil fungující e-shop a nebo fotí, ale to nejsou mnozí, to je jeden z 10000.

A pro studenty je Paroubek jako lídr nepřípustný, protože není krásný jak dnešní doba vyžaduje. Kdyby jejich lídr byl Orlando Bloom, tak mají na středních školách 25% raz dva.

Zaměstnaní: Tito lidé by si spíš přáli si fakt něco vydělat. Kdyby zaměstnavatelé neplatili daně vůbec žádné, jakmile by začala vládnout ODS či jiná strana, tak stejně plat zaměstnance neporoste. Už vidím, jak se zde nějací podnikatelé napíšou, jak by hned svým ovečkám zvedli platy, ale to je blbost.

Nezaměstnaní: Z toho odstavce mám pocit že za to, že je taková nezaměstnanost může vlastně ČSSD a že dokud tu někdo z nich bude, tak to bude horší a horší.

0 0
možnosti
DN

Englishman

28. 5. 2010 7:50
Drobná poznámka

Některé věci, které vytýkáte CSSD, platí nikoli pro celou stranu, ale jen pro jejího předsedu a jeho pohůnky. O skutečných cílech CSSD jako takové (pokud nějaké cíle kromě získání moci mají) mnoho nevíme.

0 0
možnosti

ellukas

28. 5. 2010 7:32
jak to řekl neskutečně přesně pan Zabojník

Jestliže realizace programu ČSSD znamená vypořádat se s krizí, tak realizace programu ODS nás ponechává v krizi se stejným dluhem.Ano, KLDR má nejmenší státní dluh na světě.

0 0
možnosti

ellukas

28. 5. 2010 7:29
Nelze srovnávat

mzdu ve stejné nominální výši a její zdanění v letech 2006 a 2010, jak kvůli inflaci, tak i kvůli nepřímým daním (dph a spotřební daň).

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer