Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemůžu nekarmovat ;-)

0 0
možnosti
Foto

J16a66n 21K60o83z84á55k

3. 4. 2023 15:05

A vy chcete válku i za cenu vymazání Ukrajiny a vyvraždění jejích obyvatel, nebo si myslíte, že Ukrajina může Rusko porazit? Je v pořádku posílat Ukrajině vojenskou pomoc, ale jak dlouho bude mít lidi na její obsluhu? Jen se ptám, jak si to malujete do budoucna?

2 2
možnosti
Foto

Zkuste nám popsat situaci, kdyby se Ukrajina vzdala.

2 1
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 1
možnosti
Foto

100% souhlas a karma jako hrom !R^

5 0
možnosti

Mír mohl možná být, kdyby Ukrajina měla trochu soudnosti a vzala v potaz koho má za souseda, jak přišla ke Krymu, že lidi v oblasti Donbasu chtějí patřit k Rusku, že obyvatelé Krymu x krát žádali o autonomii.

Západ zase mohl mít dostatek soudnosti a netvrdit jak kolovrátek, že Ukrajina může vstoupit do NATO a že Rusku po tom nic není. A tím se dostáváme k oblíbenému sporu o to, zda přepadení Ukrajiny něco předcházelo, nebo ne.

A teď něco z Neználka:

Chcimírové tvrdí, že tohle všechno výše uvedené předcházelo přepadení. Chciválkové zase říkají, že nic z výše uvedeného ničemu nepředcházelo.

Chcimírové by nechali na Krymanech, ať si sami rozhodnou, s kým chtějí zůstat. Chcimírové by nechali na obyvatelích Donbasu, s kým oni chtějí zůstat. Chcimírům by bylo jedno, pokud by výše uvedení chtěli patřit k Rusku.

Chciválkové mají vše naopak: Všechno, co chce Ukrajina, má i mít, ať se děje cokoliv. Obyvatelé Donbasu si nemají co nárokovat, stejně tak ani Krymané.

Otázka zní, co vede Chciválky k těm pocitům nadřazenosti nad Chcimíry.

6 16
možnosti

Tobě by taky trochu soudnosti slušelo.

5 1
možnosti

Jsou i takoví, kteří si mír představují jako přehlídku vojsk NATO na Rudém náměstí v Moskvě.

Do jaké míry je taková představa realistická neumím posoudit - nejsem vojenský stratég.

0 3
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer