Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poskoci Kremlu, kteří nám ničili životy za komančů, nám je chtějí ničit i nyní. Stále je pro ně Moskva vzorem. Naštěstí velká většina slušných Čechů je už nebere vážně.

1 0
možnosti

Skutečné vlastenectví není o fangličkaření. jenomže, když tito tzv. flastenci podrážejí svoji vlast například v kauze Vrbětice, tak jsou ve skutečnosti kolaboranty a vlastizrádci.

1 0
možnosti

Vůbec nejde o českou vlajku. Skutečné vlastenectví je v pořádku. Jenomže tady se za českou vlajku schovávají flastenci, kteří ve skutečnosti koupou za Kreml, jsou to flákači, na exekuci dluží miliony, jako onen nezaměstnaný malíř pokojů. Je pozoruhodné jak se tito antivaxeři přeškolili na bojovníky za Rusko. Přitom tito falstenci často ani neví, jak se správně vyvěšuje česká vlajka.

1 0
možnosti
Foto

No, poslední dobou je fakt poměrně jasně rozpoznatelný znak :)

2 0
možnosti

V mem clenstvi v Junaku (1945-1949) vlajka byla ukazkou cesstvi. Rozmer 3x4 a s pravidly veseni pri vychodu slunce a sundani po zapadu. Mohla byt jen volne upevnena na stozarove lanko. Nedej boze, dotknout se zeme. Takto "poskvrnena" vlajka byla odlozena a pri sobotnim "taboraku" byla slavnostne spalena. (snad proto nemame ten navyk ji veset kamkoliv).

Zde byl ale prapor. Rozmerove ruzny, s moznosti pouziti i hrebiku k pripevneni k cemukoliv. Vysel se z oken, nekdy se dotykal i zeme. Takto byl pouzit jako vyzdoba k cemukoliv. Vzdy byl videt cely a hlavne u vrchni casti upevneni.

0 0
možnosti

Flastenci sú stejný, to platí aj o slovenských vlajkách na profiloch flastencov.

2 0
možnosti
Foto

R^ K diskusi: Já naši vlajku vyvěšuji jen několikrát v roce. Pro mne je to akorát a někdy tak činím se smíšenými pocity. Na profilu ji mít nepotřebuji, neb nemám důvod doma hlásat, že jsem doma:-) Zatím jsou Vagnerovci daleko, tak nemám důvod někomu připomínat vlajkou, že je na cizím území.

2 0
možnosti

Je to aj vo zvyku niektorých národov, na tom nevidím nič špatné ak si niekto na dome vyvesuje s úctou štátnu vlajku, v Nórsku, v USA je to tradičné.

0 0
možnosti

To je to, že českou vlajku nikam nedáváme jako bychom se za ni styděli. Američané mají svoji vlajku všude, je to vidět i v severských zemích a v Anglii. Proč, opravu se stydíme? Potom bychom si nevšimli, že se za naši vlajku nestydí skupina lidí, která se zase jiným nelíbí. Ale ať je skupina jakákoliv, je to naše vlajka a měli by ji vyvěšovat všichni. Ale asi se za ni stydí vláda a státní instituce nejvíc, protože vyvěšují ukrajinskou, dokonce policie zatýká, lidi, kteří ji stahují a vyvěšují místo ní českou. Takže je podivná situace. Českou vlakju používá opoziční skupina a vládní ji nechce, dokonce zakazuje. takovou máme vládu. Kdo ji volil? Snad Ukrajinci?

3 3
možnosti

Můžete mi sdělit kde jste zaznamenal vládní skupinu která naši vlajku nechce, dokonce ji zakazuje? O takovém případu nevím. Dokonce ani nevím o případu, kdy by Policie zatýkala lidi kteří stahovali vlajku UA a věšeli místo ní vlajku Českou...

1 0
možnosti

Takže má-li ČECH (na profilu, klopě atd.) ČESKOU vlajku, je to idiot, rusofil, putinovec, "flastenec" aj. Zato má-li někdo tamtéž ukrajinskou vlajku, jde o inteligenta a pravého demokrata, zkrátka toho, kdo správně pochopil...8-o;-D

Nejsem fangličkář, to upozorňuji. Ale to, co jste stvořil a jak uvažujete, to je fakt na odborné psychiatrické vyšetření.

8 3
možnosti
Foto

Autor má pár svých příznivců a přes ně nejede vlak. Co na tom, že je to pár fanatiků co si na vzájem přizvukují. Nechte je v jejich spravedlivém světě. Možná se jednou i proberou. Těch pionýrů co spali s s Rudým Právem pod hlavou už jsem v životě viděl. Znovu se nějak začali líhnout.

6 0
možnosti

J74a60n 32R75á31ž

28. 7. 2022 19:18

Objevují se zde hodně hloupé články. Nic tím nemyslím, jen konstatuji.[>-]

2 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer