Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Hloupý článekRv

2 6
možnosti
Foto

tak napište na oplátku nějaký chytrý, jste-li toho schopen... ;-)

5 0
možnosti
Foto

A jak poznáte "pátého" kolonistu? Máte na to nějaký mustr? Kromě toho, že má všechny negativní vlastnosti, ale ty na první pohled jen tak nepoznáte. Tak byste měl vymyslet nějaký soupis bodů a na kterého to¨z diskutérů to bude pasovat, tak zavřít, případně postavit ke zdi, jak už to tady jeden diskutér navrhoval ...

5 2
možnosti
Foto

Ale pane Otto:-) Jako prd8-o Stačí ukázat;-€ To je VON!;-O8-o A s takovejma se umíme vypořádat. Tak nějak po našem, že. Ale to Vy jistě neznáte, že. A já taky ne. I když ne tak natvrdo jako Vy. Ale to se nedá vyložit těm, kteří to nechtějí slyšet. Bourá jim to jejich ta ,,jedině správná schemata a ideje". Jinak Vás  zdravím.R^J.A.J.

4 2
možnosti
AP

Velmi trefné. Zastávám však ten názor, že SSSR se nerozpadlo v roce 91, ale rozpadá se teprve teď. Nebude dlouho trvat a Kadyrova z Čečenska vyženou a pak se rozjede další válka, v Náhorném Karabachu to znovu doutná, Podněstří se začíná obouvat do Moldávie, Burjatové na Dálném Východě začínají mluvit o tom, že se cítí blíž k Pekingu než k Moskvě.. Navíc teď budou volby v Kazachstánu, které mohou sežrat Nazarbajeva zaživa.. Putin rozpoutal procesy, které teď nedokáže kontrolovat. Ale buďme za to rádi, protože po těchto konfliktech SSSR definitivně zemře.

6 0
možnosti
Foto

Zkuste takový rozbor např. i u EU!Nezapomeńte na migrace, ekonomiku různých členů unie, národní zájmy, postavení jejích jednotlivých státu vůči jejím ,,vůdčím" subjektům a jejímu byrokratickému molochu v Bruselu. A připočítejte k tomu ,,ztracené generace" mladých lidí, kteří nemohou a nemají šanci najít své uplatnění v reálném životě.!! Co Vám vyjde za výsledek?Terorizmus, bouře, stávky, nepokoje, separatistické tendence. Ukr. je toho dnes jen takový ,,malý" vzorek!

3 2
možnosti
Foto

Největší z hrozeb byla, je a bude především lidská hloupost, prospěchářství a křiváctví a karierizmus. Pod zástěrkou vznešených hesel a ideí je to vše využíváno k manipulaci a propagandě, atˇ už pod jakýmikoli ,,vývěsními štíty".

Největším jejich nepřítelem pak jsou tací, kteří jsou schopni vlastního úsudku, chápají souvislosti, příčiny i důsledky a odmítající černobílá schemata. Obzvláště pak, dávají-li to navíc i nepokrytě najevo. Tací jsou pak označováni různě, např. jako filové, fobové, nepřátele režimu, systému, zřízení, popř. až i jako pátá kolona.

Chce-li kdo ,,paralelu", prosím. Zkušenost našich válečných letců: [>-]

,, Služba vlasti se nikdy neodpouští těmi, kteří slouží režimu, atˇ měl, či má jakýkoli ,,vývěsní štít"!

2 2
možnosti
Foto

Mínusáčkům též díky za potvrzení mého příspěvku;-D

0 1
možnosti
LK

Bohužel nacionalismus Ukrajinců narostl taktéž do olbřímích rozměrů. Je to střet dávných záští, které dřímaly pod povrchem SSSR a nyní tyto démony využívají velmoci ve své geopolitické hře, ale džin z lahve je vypuštěn. Už zde není hodný a špatný. Nikdo již nic nerozsoudí.  Žijeme v době velkých změn, hranice států se budou posouvat a požáry zachvátily celé regiony. Již nyní jsou celé státy pouze na mapě a vlády vládnou bez reálné moci, mezinárodní organizace jsou v krizi a ztrácejí vliv. Kdo ví jaký bude nový svět, ten ale přijde a ten starý pomalu zaniká.

4 4
možnosti
JG

J28. 86G57r52o15h

26. 2. 2015 15:21

Pěkný blábol pane blogere, na východní Ukrajiny to není tak černobílé, jak to vidíte Vy. Míchají se tu zájmy EU,USA,Ruska i jednotlivých ukrajinských oligarchů,ale o Ukrajinu nikomu nejde, jen získat moc a vliv.

5 6
možnosti
Foto

Problém vašeho článku je v tom, že vy stát vnímáte jako něco pozitivního.  Státu vládne vláda a vláda je teritoriální donucovací monopol – agentura, která smíkontinuálně vykonávat institucionální porušování majetkových práv – formou vyvlastňování, zdanění a regulace – soukromýchvlastníků.

Je naivita a hloupost prolévat krev za to, že chci patřit pod jiného daňového farmáře. Také je velmi kontraproduktivní posilovat práva institucí na úkor přirozených práv jednotlivců. 

  To co stojí za obranu je  náš život, naše svoboda a náš majetek.   Stát a lidé co si říkají stát, nestojí ani za jedinou kapku naší krve.

4 3
možnosti
MC

Bohužel máte téměř pravdu. Dnešní státy téměř na celém světě jsou ohrady nefunkčních kolektivismů socialistického střihu s menším či větším diktátem.

0 0
možnosti
Foto

I93v77a73n 40M67a12r17e14k

26. 2. 2015 15:09

Tak ono by bylo nejprve dobré ujasnit si kdo je ta "pátá kolona" ? ! ? ! Já za ni považuji nezpochybnitelně  Majdan-ovce ! Rv

2 4
možnosti
LK

Vždy záleží kdo drží moc, majdan byl pátá kolona pro dřívější režim, nyní je to pro Kyjev podporovatel Ruska. V každém případě pojem pátá kolona je třeba používat opatrně, je to zneužitelné jako záminka pro hon na čarodějnice. kdo určí, co je oprávněná kritika? Já myslím pouze zákon.

4 1
možnosti
VV

Dobry clanek, taky Karma. Ale te pate kolone se urcite libit nebude.

11 1
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer