Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Dobrý. Od Mateřídoušky přímo na blog iDnes, smekám! :-P

4 1
možnosti
Foto

No, ale naštěstí pro všechny obyvatele, žije na západě velký bratr Američan, známí mírotvorce, který bratrsky pomůže vždy, když je to potřeba, tedy když je to potřeba pro něj, to dá smysl. Má výhodu. Ty jeho agrese se komentují pochvalně neb se mlčí. Běda ale jak něco začne Rus. Rusko s Čínou zabránili "mírotvorci" začít válku v Sýrii. Výroba zbraní v USA poklesla o 6.5%. Tak si papaláši Obamu vzali na koberec, ten spéroval CIA. Hoši použili osvědčenou metodu. S dolary v kapse, hurá na Ukrajinu, mi ti ukážeme Putine. Pracovalo to jinde, bude to pracovat i tam. Utratili na "náměstí",  500 mil dol. Zadarmo holt ani kuře nehrabe.

To je celý příběh. Rusové nemohou dovolit aby si USA na Ukrajině v budoucnosti vybudovali další vojenskou základnu. Mají jich po světě 800 to vám o jejich mírových (obchodních) úmyslech není trochu podezřelé? Vždyť jich jsou něco přes tři procenta s počtu obyvatel a vlastní 50% všech vyrobených zbraní na světě. :-/

6 12
možnosti

Au, au, au, pane Koubo, chodil jste do školy ? Nerad, co ? :-)

6 7
možnosti
HM
IC

Super napsáno - velikánská karmaR^R^R^

18 5
možnosti
Foto

Milý Čunderlíku ! Vy byste si asi přál, aby se nejprve humanitárně bombardovalo a teprve až pak odtrhlo Kosovo. To, že to v tomto případě bylo naopak, je rozhodně ku prospěchu věci.

5 13
možnosti
IC

Macíčku, slez z toho řetízáku. Točí se ti makovice a blábolíš blbosti:-)

12 3
možnosti
JJ

J25a68n 89J49o40š42t

18. 3. 2014 18:29

Dobrý den. Vy vážně neznáte správné otázky z krymského referenda, nebo tu účelově (tak hezky propagandisticky) lžete ? Ach jo, a já se tak těšil že blbá propaganda zhyne s tím komunisticko/socialistickým bordelem !

10 12
možnosti
Foto

Jene, vždyť se na konci ptám, zdali to taky celé nebylo jinak? Když může pohádky vyprávět Putin, tak je můžu vyprávět i já... ;-)

14 7
možnosti
NK

Autore, když Hitler obsadil sudety, tak tam nebyl téměř žádný Čech, Heinlainovci je vyhnali a mnohé brutálně povraždili. Putin v klidu a míru obsadil Krym, kde byli a jsou téměř výhradně Rusové a  i mnozí Ukrajinci chtějí k Rusku. Autore, vy asi nevíte co je to stud?

8 19
možnosti
Foto

Nikolaji, na Krymu přeci žádná ruská armáda není, říkal to sám Putin, tak jak mohl Krym v klidu a míru obsadit? ;-)

19 5
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer