Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nadpis je hodně troufalý.......ale obsahově vcelku jo;-)

0 1
možnosti
JR

J61a74r69a 53R52a79n97k

6. 3. 2014 7:37

Diky, jste zde takovy svetly bodR^, vynikajici blog!!

0 2
možnosti
PK

Pokud si mohu zaspekulovat, myslím, že Putinovi nejde o získání Krymu. Rozhodně není pitomý, aby mu nedošly následky. Myslím, že to obsadil proto, aby pak mohl projevit dobrou vůli a stáhnout se výměnou za nějaké ústupky (posílení vlivu v oblasti). Možná to bude referendum, kde věří, že se Krym přidá k němu, možná větší autonomie Krymu a dosazení své loutkové vlády, možná nějaké další ústupky. Ale nakonec z toho vyjde dobře, možná jako mírotvůrce a ještě pak osvoboditel utlačovaných menšin na Ukrajině. A EU mu to nakonec odkýve (a oddychne si), protože tahá za kratší konec - na ruských zdrojích (ropa, plyn) je závislá a naopak Rusko není závislé na odběru EU (můžu prodat do Číny).

Ale je to jen bohapustá spekulace bez velkých znalostí. Tak uvidíme...

0 0
možnosti
ZK

Z89d38e71n40a 18K37o30č24í

6. 3. 2014 18:52

Nyní mu nic jiného nezbývá, než jej získat zpět. ;-)

0 0
možnosti
JJ

J91a80n 15J69o60š75t

5. 3. 2014 16:35

Pane Čunderlíku, dočetl jsem jen první odstavec. Vaše nevědomost je fatální (nebo je to jen primitivní manipulace?) ... v srpnu 1968 vstoupili do ČSSR vojska SSSR, PLR, NDR, MLR a BLR, tyto (jak je zjednodušeně a velmi hloupě nazýváte) "ruské turisty" sem poslal Ukrajinec Brežněv a naprostou většinu dnešních národnostních i územních konfliktů v zemích bývalé SSSR má na svědomí jistý gruzínský komunistický tyran !!! Ale Gruzie a Ukrajina (i Pobaltí) jsou vlastně dnes naši spojenci-že?

P.S. Moji babičku ohrožoval pistolí na nádraží esesák, když za války pašovala pár klobás a šrutku uzeného. Celému přihlížela moje (tehdy 5-ti letá) matka, ale ani tato rodinná historka a vědomí jak strašně se za války Němci provinili, mi nedovolí tak hloupě paušalizovat a odsuzovat celý národ.

6 4
možnosti
MS

Ubohá argumentace ... Rv:-/

2 4
možnosti
MS

Situace na Ukrajině není jednoduchá a lze tam určitě najít mnoho argumentů jak pro Ukrajince, tak pro Rusy. Co je však jednoznačné a co nechce spousta lidí pochopit, je fakt, že v Evropě 21.století nelze řešit takové konflikty vojenskou silou, když se předtím nevyčerpaly všechny jiné možnosti. Nikdy bych nevěřil, že se v diskusích najde tolik Čechů, kteří budou bývalého KGBáka Putina v jeho konání podporovat. :-/

8 1
možnosti

Moje prirucka k pochopnei ukrajincke krize - Ukrajina je nejednotny umely stat, cast Ukrajiny je byvale Polsko, cast byvale Rusko. Pokud jde o Krym, tak to je kapitola sama pro sebe, nebyt Chruscova, tak je to Ruske uzemi.

No a na takovem slepenci se udelala revoluce.

4 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer