Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, jak jste jistě pochopili, pan Klaus a jemu podobní se řídí heslem vítěz má vždycky pravdu. Jen se občas nepovede podnikatelský záměr.

1 0
možnosti

Děkuji, že jste jeden z mála objektivních a dokonce i slušných, já ale ten záver napíšu bohužel méně smířlivě. S tímto totiž přesně počítají, že si to lidí nechají líbit, mně ale vadí sprostý anonymní inzeráty v Blesku a Šlouf, který obchoduje s Weiglem a Mrázkem, to je pro mne naprosto nepřijatelné, nechápu, že se to prostě jen tak přejde, Díky moc a mějte se , jn

8 2
možnosti

Spravne. Ja to taky nechapu, ze je to lidem jedno. Ve smyslu co bylo , to bylo.....halvne ze se zasmejeme nad ubohymi vtipky a nejenom to, nekdo se u televize bajecne  rehta, kdyz slysi "mluvite jak sudetak". Takoveho prezidenta proste nekdo chce....

1 0
možnosti

J83i59ř71í 31R96o76d

1. 2. 2013 21:29

Úžasné, blahopřejiR^

2 1
možnosti
Foto

Kdybych byla paranoidní, svádělo by to k myšlence, že si to dohodli a rozdělili na pravou a levou polovinu už tehdy v prognosťáku s prezidentským křeslem coby třešinkou na dortu.

4 2
možnosti

a ono se to zatím stalo až při oposmlouvě ;-D

2 2
možnosti
Foto

nejenom dobře fotíte.:-)

6 1
možnosti
Foto

Pěkný článek. Je úžasné, že když se dají ty zemanovi lži tahle na jednu hromadu, uvědomí si mnozí, co je ten člověk zač. Je to děs.

14 2
možnosti

Pozdě. Už je tam.

8 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS