Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

opeth

11. 10. 2009 23:57
nemam rad

kdyz nekdo pise, ze slovaci maji z neceho komplex a proto nedosahnou nejakeho vysledku. je to nesmysl. celou dobu jsme meli kvalitnejsi hrace a tym a proto jsme je porazeli, nikoliv z duvodu nejakeho slovenskeho komplexu. ten pocit mensiho bratra mohl trvat par mesicu po rozpadu republiky, ale dnes? to jsou profesionalni sportovci, kteri si odehrajou svoje, at uz za jakykychkoliv podminek. vase uvahy o komplexech patri na vesnicke hriste, kam si chodi stary chlapi lecit svoje komplexy, nikoliv na mezinarodni scenu, kde hraji profesionalni sportovci, kteri rozhodne zadny komplexy, a uz vubec ne z vyhry, nemaji !!

0 0
možnosti

peterudes

12. 10. 2009 8:05
Re: nemam rad

vzhledem k tomu, že hráče mají dobré a dost často se jim stává, že selžou v rozhodující situaci, bude tím nejdůležitějším článkem v úspěchu jejich nevyrovnaná psychika, tak že jestli to nazveme komplexem z úspěchu, či psychická labilita v důležitých okamžicích, či jinak je celkem jedno. Faktem zůstává, že si Slováci podělali kvalifikaci sami v době, kdy měli oslavovat postup na MS.... btw: Nemyslím si, že by Slováci byli o tolik horší hokejisté nebo fotbalisté, dokonce si myslím, že v určitých časech měli lepší týmy (individuality) ale jako tým to prostě nezvládli a vždycky se rozsypali jako domeček z karet a to nebyla náhoda...

0 0
možnosti

cifek

11. 10. 2009 15:11
můj názor je taky jinej

Výkon našeho mužstva v první půli katastrofa, druhá půle lepší z pohledu výsledku.  První branka dost štěstí, ne ? Pár zahouenejch šancí Polska, zázračný zákrok Čecha a branka Plašila, jednoho z hrobařů kvalifikace. Špatný výkon Polska ve druhé půli.

Na druhé straně brilantní výkon Slovinska (šokovali mě, zřejmě pokračování výkonu s Polskem 3:0) a bojovný, ale nepříliš kvalitní zmatený výkon Slovenska bez finální přihrávky. Ve srovnání s námi ale jiná liga !

Suma sumárum : výsledek kvalifikace 1. Slovenia, 2. Slovakia (narazí na Francii ?) spravedlivý. Velká část kvalifikace z naší strany poznamenána namyšleností, šlendriánem, nekvalitou a nezodpovědostí našich "profíků" v čele s Čechem, Jankulovkýmu, Plašilem, Barošem, Rozehnalem, Grigerou, Ujfalušim, Svěrkošem a spol. Když k tomu připočítáte trenérské rošády a pajzlové aférky ....Rv

0 0
možnosti

astar

11. 10. 2009 9:19
fotbal

naši fotbalisté si postup prohráli sami. Spoléhat se na to, že ten vyhraje, ten prohraje nebo max. remizuje je nesmysl. Pokud na to nemají at hacají doma, aspon si budou reprezentace vážit.. (možná..)

0 0
možnosti

peterudes

11. 10. 2009 9:55
Re: fotbal

to je jasné, že nelze spoléhat na ostatní, nicméně kromě nepovedeného zápasu doma se Slovenskem a vzhledem k síle našeho týmu a schopnostem a umění soupeřů bych jim toho až zas tak moc nevyčítal (myslím výsledkově).

0 0
možnosti

Nero

11. 10. 2009 9:17
Té nadutosti!

Přepnul jsem na předzápasovou kecačku na STv1.A bylo jasné,že Slovensko prohraje.Dokonce myslím,že půjde do baráže.

0 0
možnosti

rojack

10. 10. 2009 23:57
Čunderlíku

je třeba psát s chladnou hlavou. Chvála našich fotbalistů není na místě. Neviděl jste snad první půli? Hráli hrozně. Bránili, nepřihráli si, šanci neměli, neustále odvraceli rohy Poláků. Proti těm byli i pomalejší a méně důrazní.

Takže pomalu.

Druhá půle byla sice lepší, ale bylo to taktak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer