Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
WC

world champion

20. 9. 2009 13:48
S Naganem bych to srovnával až kdybychom zvítězli...

ale jednoznačně je to jeden z největších úspechů samostaného českého sportu v historii, vůbec bych se to nebál porovnat třeba s ME v Anglii, 5x víteztvím na MS v hokeji, nebo vítěztví basketbalistek na ME (tuším 2005).

0 0
možnosti

peterudes

20. 9. 2009 18:36
Re: S Naganem bych to srovnával až kdybychom zvítězli...

kdybych to hodnotil v 80. letech viděl bych ten úspěch možná o chloupek menší, přeci jenom jsme měli v týmu světová esa jako byl Lendl, Šmíd apod. a tak se dal úspěch tak nějak očekávat, v dnešní době ale taková esa nemáme, byť jsou Berdych i Štěpánek v širší světové špičce a navíc jsou dnešní světoví hráči mnohem víc vyrovnaní než dříve a tak si toho úspěchu vážím o chloupek výš, ale jinak v podstatě souhlasím, pokud vyhrajeme DC tak to bude naprosto srovnatelné s Naganem.

0 0
možnosti

mirek-storch

19. 9. 2009 20:04
Bylo pěkné vidět nápisy Litomyšl,Pardubice,Horažďovice aj.

na vlajkách zavěšených na zábradlí hlediště. Heslo "Hrajeme s vámi" u bubeníků a trubačů včetně bouchání pokliček o sebe. Čeští fandové si udělali výlet na Jadran a vytvořili našim hráčům téměř domácí prostředí. Chorvatští divíáci včera odcházeli na přenos z košíkové na mistrovství Evropy v basketbalu, a tak oslabili hlediště. V basketbalu taky prohráli s rivalem ze Slovinska. Jak říkáte - uvidíme v Madridu. Když bude Nadal zdravý, tak to bude hodně náročné. Ale Štěpánek  porazil Čiliče, který porazil světovou dvojku Murraye a uhrál set na del Potra.

0 0
možnosti

peterudes

19. 9. 2009 20:39
Re: Bylo pěkné vidět nápisy Litomyšl,Pardubice,Horažďovice aj.

jenom doplňuji, že Čiliče porazil Berdych ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer