Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

Toli

18. 9. 2009 11:46
Slávistický homelessák - bývalý

R^

Reakce některých mi připomíná ne tak dávno podivné penalty, které kopal Žižkov za nerozhodného stavu před koncem zápasu. Taky bylo dost diskutujících, kteří když si někdo stěžoval, tak mu nadávali, že brečí a že je přece normální, když rozhodčí dělá velké chyby. Holt když nadáváme tomu, kdo si stěžuje, tak nepřímo podporujeme korupci. A máme ve fotbale to, co si zasloužíme.

0 0
možnosti
LA

lukinoo

16. 9. 2009 18:37
zase brečí

8-oRv

0 0
možnosti
JA

chytryhorak

15. 9. 2009 14:11
Esli

vono to nebude tim, že Královec nebere.;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
P

pepsi.ban

14. 9. 2009 18:52
...

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
M

marek018

14. 9. 2009 17:05
Souhlas

ale ono jde i jiný pohled na věc-dělá ten onen rozhodčí omyly, nebo to dělá záměrně? Někdy mi přijde,že spíše možnost b) je správně, například to,jak loni řezali Olomouc,to byl fakt extrém a to říkám jako slávista..

0 0
možnosti
N

netbooster

14. 9. 2009 7:09
Vážený pane,

je na vás bohužel více než vidět, že jste v životě píšťalku zblízka neviděl, fotbal (hokej) znáte výlučně jen a jen z televize, a máte pocit, že sudí je "terminátor" s rentgenovým dalekohledovým zrakem a pohybem geparda. Pravda je však úplně jinde:

1) Sudí je pořád jenom člověk. Lidské smysly mají určité limity, které prostě nepřekonáte, i kdyby se jste se na hlavu postavil.

2) Samostatná kapitola je to, že zápasy profesionálů rozhodují amatéři, tj. sudí, pro které je pískání přinejlepším přivýdělek. Více zde: http://www.ucfr.cz/?page_id=63

3) K určitému narovnání bodu 1) může samozřejmě přispět moderní technika, ovšem řešit každý ofsajd, každý kontakt hráčů pomocí techniky je s odpuštěním hovadina, zejména u hry hrané na hrubý čas.

4) Simulanti. Bohužel, za drtivou většinu svých stížností si mohou nepřímo kluby sami, protože dokud budou mít ve svých řadách vyhlášené simulanty a nebudou je za každý náznak tvrdě trestat, tak sudí holt občas pustí něco, co "asi" faul byl.

0 0
možnosti
N

netbooster

14. 9. 2009 7:30
Re: Vážený pane,

A že například ve fotbale reálně opravdu každý druhý pád je minimálně z 50% přihrán.

5) Dokážete si představit, že by kluby vzali vaši výzvu doslova, a oficiálně by si stěžovali při každém náznaku chyby? To by v českých podmínkách nejspíš znamenalo absolutní kolaps komise rozhodčích, a nejspíš i soutěže jako takové.

6) A závěrem - ve fotbalovém zápase nejvyšší soutěže rozhodčí zapískají (rozhodují) až 70krát, z toho čtyřikrát vyhodnotí určitou situaci špatně = 95% úspěšnost. Opravdu si myslíte, že to je málo?

Jsem idealista, takže jsem přesvědčen, že doby Horníka a jeho loutek s píšťalkou v ruce je pryč, a rozhodčí dnes jen prostě občas udělají chybu - jako všichni lidé na světě jsou chybující.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer