Používání blinkrů je sexy a zvyšuje atraktivitu řidiče

6. 01. 2012 7:45:07
Podle nejnovější studie, muži, kteří používají při jízdě v autě blinkr, mají v průměru větší penis, udrží déle erekci a dokáží lépe uspokojit sexuální potřeby své a svých partnerek než muži, kteří blinkr při jízdě nepoužívají. Stejně tak ženy, které umí ovládat a používat blinkr, dosáhnou snadněji orgasmu a mají šťastnější partnerství než ženy, které blinkr a jeho funkci v autě doposud neobjevily nebo jej při točení volantu nestíhají používat.

Mnoho mužů i žen dále v průzkumu uvedlo, že člověk používající blinkr při řízení svého vozu se jim jeví jako výrazně atraktivnější, než člověk, který jej nepoužívá. Podle zúčastněných tak dává najevo nejenom zájem o bezpečnost svou a svých spolucestujících, ale taktéž i o bezpečnost ostatních účastníků silničního provozu a to je velmi empatické, sexy a dodává to řidiči punc dospělého a moudrého člověka.

A v jakých situacích je sexy používat blinkr? Namátkou uvádím několik příkladů:

1. před a v okamžiku kdy vyjíždíte ze zaparkované řady vozidel - dost sexy

2. před a při jakékoli změně směru (např. odbočování, vyjízdění z kruhého objezdu apod.) - velmi sexy

3. před a při přejížděním z jednoho pruhu do vedlejšího (např. na dálnici, ale i ve městě) - velmi, velmi sexy

4. při objíždění překážky (např. stojícího auta, ale třeba i chodce nebo cyklistu) - dost sexy

A jak správně číst signály, které blikající řidič vysílá? Opět namátkou uvádím několik příkladů:

1. bliká-li řidič v řadě jiných aut a vy můžete a zároveň případné zastavení neohrozí někoho za vámi, tak řidiče pusťte, uděláte mu velkou radost a jenom jej podpoříte v tom, aby i při příštím vyjíždění z řady aut opět vesele zablikal a oznámil tak svůj úmysl zařadit se do provozu.

2. když uvidíte řidiče blikat doleva, snaží se nejspíš daný řidič odbočit doleva, nesnažte se jej proto vytroubit, vjet mu tam na poslední chvíli nebo ho dokonce zleva objíždět - dle všech statistik to nedělá dobrotu.

3. pokud bliká řidič levým nebo pravým blinkrem na víceproudé silnici, znamená to, že potřebuje přejet do vedlejšího pruhu, a proto je na místě sundat nohu z plynu a nechat řidiče nebo řidičku manévr v klidu dokončit. POZOR!!! častým omylem je tento signál zaměňován se signálem pro manévr, který by si dal popsat jako: "rychle dupnout na plyn a ještě mu tam na poslední chvíli vjet". Je potřeba si uvědomit, že případným vjetím do směru, kam dotyčný ukazuje blinkrem, se vystavujete velkému nebezpečí střetu s tímto vozidlem a v neposlední řadě tak demotivujete daného řidiče, aby vám v budoucnu ukazoval své úmysly, což jistě neoceníte.

4. bliká-li řidič nejdříve doleva a poté hned doprava nebo naopak, znamená to, že je na cestě nějaká překážka nebo chodec nebo cyklista. Řidič se snaží takto upozornit případnou překážkou na svůj úmysl, že jí bude objíždět, proto je vhodné se například v zaparkovaném autě podívat do zpětného zrcátka (to je to venkovní zrcátko na vašem voze na levé nebo pravé straně u řidiče a spolujezdce) a zkontrolovat, zdali se k vám neblíží nějaký vůz, který vás chce objet. Toto platí takéž pro chodce nebo cyklisty, kteří chtějí měnit směr (stačí se rozhlédnout a případně naznačit). Blikání při objízdění překážky taktéž upozorňuje další řidiče na tuto překážku - předávejte tento signál dál i řidičům za vámi - velmi to ocení.

Co říci závěrem. Z výše popsaného je zřejmé, že používání blinkru je obecně velmi dobře přijímáno pro svoji schopnost ochránit samotného řidiče, ale i naznačit ostatním řidičům, chodcům a cyklistům, jaký úmysl se vám honí v hlavě. Lze proto s jistotou říct, že čím více a častěji se blinkr při řízení používá, tím více vzrůstá obliba a atraktivita daného řidiče a zároveň se zvyšuje bezpečnost na silnicích a to ocení všichni účastníci silničního provozu. Blinkrům zdar!!!

Autor: Petr Čunderlík | pátek 6.1.2012 7:45 | karma článku: 31.24 | přečteno: 2944x

Další články blogera

Petr Čunderlík

Chci mír za jakoukoliv cenu!

Jak můžete kritizovat někoho, kdo nechce válku, ale chce mír? Copak může být požadavek na řešení konfliktu mírovou cestou v něčem špatný? Mohli jsme žít v míru a prosperitě, stačilo jenom obětovat Ukrajinu...

2.4.2023 v 14:44 | Karma článku: 31.63 | Přečteno: 1047 | Diskuse

Petr Čunderlík

Diagnóza české vlajky na profilu

Rozmohl se nám tu takový nešvar, kdy se česká vlajka až nepříjemně často vyskytuje v profilech všelijakých dezolátů a jiných nedouků, kteří si pletou vlastenectví s nacionalismem a mnohdy i tu naši vlajku s vlajkou jiného státu..

28.7.2022 v 11:03 | Karma článku: 25.65 | Přečteno: 1113 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 4 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 9.26 | Přečteno: 162 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 13.14 | Přečteno: 342 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.66 | Přečteno: 238 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.86 | Přečteno: 658 | Diskuse
Počet článků 201 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4182

syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer


 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...